Pariskuntien teemailta: Kipu ja työkyky

  • to 20.10.2022 klo 1819:30
  • Verkkotapahtuma Teams-alustalla

Parisuhde vaikuttaa kipuun, ja kipu taas puolestaan parisuhteeseen. Kivulla ja parisuhteella onkin suuri merkitys myös kipuoireisen työkyvystä puhuttaessa. Miten läheinen pystyy olemaan kipuoireisen tukena, ja kipuoireinen taas kertomaan tuen tarpeestaan läheiselleen? 

Tässä teemaillassa haluamme avata keskustelun pariskuntien välillä. Toivommekin, että pariskunnat pääsisivät osallistumaan teemailtaan yhdessä. Jos kuitenkin kumppanisi ei pääse paikalle, olet tervetullut osallistumaan myös yksin.

Teemailta alkaa lyhyellä alustuksella, jonka jälkeen loppu aika on varattu yhteiselle ohjatulle keskustelulle ja aiheen työstämiselle. Alustuksen pitää Suomen Kivun työntekijä. Mukana on myös kivun kanssa elävä Johanna sekä miehensä Marko kertomassa omakohtaisista kokemuksistaan parisuhteen vaikutuksesta työkykyyn. Jotta aiheen yhdessä työstäminen olisi sujuvaa, toivomme osallistujien käyttävän kameraa ja mikrofonia keskustelun aikana.

Huom! Tapahtumaan otetaan rajallinen määrä osallistujia. Ensimmäiset 20 ilmoittautunutta mahtuvat mukaan. Ilmoitathan meille, jos osallistumiseesi tuleekin este. Ilmoitamme kaikille ilmoittautuneille siitä, mahtuivatko he mukaan. 

Kenelle?

Työikäisille pariskunnille, tai monisuhteessa eläville, joita kipu koskettaa.

Aika

Torstaina 20.10. klo 18-19.30

Puhujat

Hankepäällikkö Heidi Krogell / Kipu ja työ kohtaavat -hanke

Johanna ja Marko Santala kertomassa omakohtaisista kokemuksista

Paikka

Teemailta Microsoft Teamsin välityksellä. Osallistua voi etänä joko tietokoneen tai mobiililaitteen kautta.

Hinta

Maksuton

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä linkistä 20.10. klo 12 mennessä.

 

Lisätietoja

heidi.krogell@suomenkipu.fi

Pariskunta kuvattuna ylhäältäpäin sohvalla istuen ja paperia sekä läppäriä katsoen.