Haku Kipu ja työ kohtaavat -kursseille

  • 24.5.17.7.2023

Mietityttävätkö kivut ja työelämä tai kaipaisitko tukea niiden yhdistämiseen? Haluaisitko oppia uusia kivunhallintakeinoja tai jakaa omia kokemuksia muiden, samankaltaisessa tilanteessa olevien kanssa?

Hae mukaan Kipu ja työ kohtaavat -kurssille!

Kahdentoista kerran kurssilla käymme läpi esimerkiksi kivunhallintaa, tietoa kivusta ja sen liitännäisistä sekä mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työhön. Kussikerrat sisältävät teemoja niin unesta, muistista, arvotyöskentelystä kuin työn muokkauksestakin. Kurssin sisältöä on suunniteltu yhdessä kipuoireisten kanssa, ja se sisältää tieto-osuuksia, yhteistä keskustelua ja pohdintaa sekä erilaisia harjoituksia. Kurssia ohjaavat Suomen Kivun ohjaajakoulutuksen käyneet vapaaehtoiset tai vapaaehtoiset työntekijän kanssa. Jos haluat kuulla lisää kursseista sekä muiden kurssille osallistuneiden kokemuksia, voit katsoa tämän videon.


Kenelle kurssi on suunnattu?

Kurssi on tarkoitettu kipuoireisille, jotka haluavat tukea työssäjaksamiseen tai haluavat löytää uusia keinoja elämään kipujen kanssa.

Kurssille voit osallistua monenlaisesta elämäntilanteesta. Voit olla töissä, työnhakijana, sairauslomalla, opiskelijana tai muussa tilanteessa, jossa työelämä kipujen kanssa mietityttää. Tärkeintä on, että sinun on mahdollista sitoutua toimintaan koko kurssin ajaksi ja toivot löytäväsi keinoja kivun ja työn yhteensovittamiseen.

Kurssille osallistuaksesi et tarvitse lähetettä, diagnoosia tai Suomen Kivun jäsenyyttä.


Missä?

Verkossa Microsoft Teams -alustalla. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on mahdollisuus käyttää mikrofonia ja kameraa.


Milloin?

Syksyllä 2023 kursseja on alkamassa kolme. Kurssit alkavat viikolla 32 (8.8., 9.8. ja 10.8.)  ja kokoontuvat viikoittain 12 kerran ajan. 

Kurssien ajankohdat ovat: 
Kurssi 1 (8.8.-24.10.) : tiistaisin klo 18-19:30 (Ohjaajina Heidi Krogell ja Johanna Santala sekä vierailevat vapaaehtoiset ohjaajat)
Kurssi 2 (9.8.-25.10.) : keskiviikkoisin klo 18-19:30 (Ohjaajina Eeva Kopperi, Saara Uusitalo ja Tiina Niemelä)
Kurssi 3 (10.8.-26.10.) : torstaisin klo 10-11:30 (Ohjaajina Toni Krohns ja Taina Suuronen)
 

Hinta?

Kurssi on osallistujille maksuton.


Miksi kurssille on haku?

Kurssien osallistujamäärää on rajattu, jotta kaikilla on mahdollisuus halutessaan osallistua keskusteluun ja päästä jakamaan omia kokemuksiaan. Jotta kurssista saisi itselleen mahdollisimman paljon hyötyä, se vaatii sitoutumista, eikä sen vuoksi sovi esimerkiksi kovin akuuttiin kiputilanteeseen. Tämän vuoksi hakiessa kannattaa miettiä hetki, onko oma tämänhetkinen elämäntilanne sellainen, että se mahdollistaa viikoittaiset tapaamiset ja uuden oppimisen. Voit tutustua tarkempiin valintaperusteisiin tästä linkistä.

Kipuun ja työhön liittyen järjestetään myös muita tapahtumia (esim. webinaareja ja työpajoja), jotka eivät vaadi pidempää osallistumista ja esimerkiksi webinaareihin mahtuvat kaikki halukkaat! Tulossa olevat tapahtumat löydät Tapahtumat -välilehdeltä.


Hakulomake:

Kurssien hakulomake löytyy tästä linkistä

Viimeinen hakupäivä on 17.7.2023. Olemme yhteydessä kaikkiin hakulomakkeen täyttäneisiin viikon 30 loppuun mennessä.


Lisätietoja:

Lisätietoja kurssiin ja hakuun liittyen voit kysyä Eevalta tai Heidiltä: eeva.kopperi@suomenkipu.fi heidi.krogell@suomenkipu.fi