Kuinka puhua omista kivuista työpaikalla?

  • ke 10.5.2023 klo 1819:30
  • Verkossa
Kaksi miestä istuu sohvalla kasvot toisiinsa päin. taustalla lautoja ja kärryt, joissa ämpäri ja johtoja. Teksti: Kuinka puhua omista kivuista työpaikalla? Suomen Kipu.

Kun kipu ei aina näy ulospäin, siitä voi olla vaikeaa puhua. Kipua ei välttämättä halua näyttää muille tai kertoa siitä. Työkavereiden ja esimiehen voi kuitenkin olla vaikeaa ymmärtää ja tukea, jos he eivät tiedä.

Miten kivun ja sen tuomat rajoitteet voisi sopivasti ottaa puheeksi työpaikalla? Onko keinoja, joilla työkaverit voisi saada ymmärtämään aaltoilevaa työkykyä?

Näihin kysymyksiin haetaan vastausta tässä tapahtumassa! Tapahtuma alkaa lyhyellä alustuksella aiheeseen, jonka jälkeen aihetta työstetään yhdessä keskustellen ja pohtien.

Tapahtumasta saat käytännön työkaluja, joiden avulla kivusta puhuminen työpaikalla helpottuu ja jotka auttavat kivun kanssa työssä jaksamista.

Kenelle

Mukaan ovat tervetulleita kaikki työikäiset, jotka haluavat löytää keinoja kipujen ja työelämän yhteensovittamiseen ja ovat valmiita pohtimaan asioita muiden kanssa yhdessä keskustellen.

Aika

Keskiviikko 10.5.2023 klo 18-19:30

Paikka

Tapahtuma järjestetään etänä Microsoft Teamsin välityksellä. Tapahtuman keskustelevan luonteen vuoksi toivomme, että valmistaudut pitämään kameraa ja mikrofonia päällä. Illasta ei tehdä taltiointia.

Ohjaaja

Tapahtuman alustajana ja ohjaajana toimii Suomen Kipu ry:n työntekijä.

Hinta

Maksuton

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan su 7.5. mennessä täyttämällä ilmoittautumislomake.

Lisätietoja

heidi.krogell@suomenkipu.fi


Palautteita aiemmista vastaavista tapahtumista

Lyhyt ja ytimekäs tietoisku, mutta joka antoi konkreettisia vinkkejä.

Tuhannet kiitokset, oli mahtavaa!

Tapahtumassa oli erityisen hyvää keskusteleva ilmapiiri.