Nuku hyvin - aikuisten unikoulu kipua sairastaville

  • 3.24.5.2021

Nuku hyvin - Aikuisten unikoulu -kurssi toukokuussa helsinkiläisille kipua sairastaville

(yhteistyössä Suomen Kipu ry ja Tukipunos)

Jatkuva kipu vaikuttaa unen laatuun ja unen laatu vaikuttaa kivun kokemiseen. Palauttava, hyvä uni on hyvinvoinnin ja kivun hallinnan kannalta ensiarvoisen tärkeää.

Aikuisten unikoulu -kurssilla perehdytään nukahtamisen ja levollisen, palauttavan unen saloihin. Kurssin aikana käsitellään unen rakennetta ja merkitystä, harjoitellaan lukuisia konkreettisia keinoja, joiden avulla voi nukahtaa vaivattomasti ja parantaa unen levollisuutta ja palauttavuutta. Kurssilaiset saavat myös aineksia tarkastella laajasti oman toiminnan vaikutuksia unen laatuun. Kurssikertoihin sisältyy myös unta edistävä suggestiivinen rentoutus tapaamisen lopussa.


Missä ja milloin?

Kurssi toteutetaan etäkurssina, Teamsin avulla. Kurssia on ohjaamassa Asta Tukipunokselta.

Kurssi on maanantaisin klo 17.30–19.00, ja koostuu neljästä tapaamiskerrasta.

Kurssipäivät ovat 3.5, 10.5, 17.5. ja 24.5.


Kuka voi osallistua?

Kurssi järjestetään yhteistyössä Helsingin vertaistukiryhmän kanssa, jonka vuoksi ilmoittautuminen on ensisijaisesti auki helsinkiläisille. Mikäli paikkoja jää, voidaan mukaan ottaa osallistujia myös muilta paikkakunnilta.

Kurssille mahtuu 15 osallistujaa ja se on osallistujille ilmainen. 


Ilmoittautuminen ja lisätietoja:

Kurssille voi ilmoittautua sähköpostitse viimeistään 27.4.2021 kurssin ohjaajan sähköpostiin asta.heikkila@tukipunos.fi Kerrothan ilmoittautuessasi miltä paikkakunnalta olisit osallistumassa (jos ilmoittaudut muualta kuin Helsingistä, sinulle ilmoitetaan ennen kurssin alkua, oletko mahtunut mukaan).

Samasta osoitteesta voit kysellä lisätietoja kurssista.