Tule tekemään merkityksellistä työtä: Haemme asiantuntijaa Suomen Kipu ry:hyn

21.12.2023

Henkilö läppärin edessä. Näytöllä Teams-tapaaminen, jossa dialla tietoa työn tuunaamisesta.

Oletko kiinnostunut työskentelemään hyvinvoinnin lisäämisen parissa? Viihdytkö verkkoympäristössä ja näet sen mahdollisuudet? Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä ja motivoituneiden vapaaehtoisten kanssa?

Etsimme määräaikaiseen sijaisuuteen innostuvaa ja organisointikykyistä asiantuntijaa Kipu ja työ kohtaavat -toimintaan.

Asiantuntija organisoi ja ohjaa verkkotoimintaa kipuoireisille työikäisille. Hän myös tukee ja perehdyttää vapaaehtoisia ryhmänohjaajia, kokemustoimijoita sekä viestintään osallistuvia vapaaehtoisia. Yhdessä vastaavan asiantuntijan kanssa koulutetaan myös sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Työtehtäviin kuuluu myös viestintä sosiaalisessa mediassa sekä verkkosivuilla. Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä työntekijän vahvuuksien ja mielenkiinnonkohteiden mukaan.

Asiantuntija työskentelee tiiviissä yhteistyössä vastaavan asiantuntijan kanssa. Yhdistyksen viiden hengen työyhteisö työskentelee pääasiallisesti etänä ja lähipäivä Espoossa on yleensä kerran kuukaudessa. Työtä on mahdollista rytmittää joustavasti arkipäiviin ja iltatöitä on noin kerran viikossa.

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Kokemusta ryhmänohjauksesta tai kouluttamisesta
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • Ymmärrystä pitkäaikaissairauksista ja niiden aiheuttamista haasteista
  • Kokemusta järjestötoiminnasta (harrastuksesta tai työstä)
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä oppia nopeasti uusien sovellusten käyttämistä
  • Hyviä tiedonhakutaitoja, tiedon arviointikykyä ja kykyä tuottaa tietoa muille ymmärrettävästi
  • Sitoutumista yhdistyksen arvoihin: Luotettavuus, kumppanuus ja osallisuus

Meillä kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi vaan olennaista on kyky oppia uutta. Tehtävä antaa hyvän mahdollisuuden oppia verkkotoiminnan toteuttamisesta sekä kipuoireisten tukemisesta!

Aiemmin tehtävässä työskennellyt Eeva kuvaa tehtävässä työskentelyä näin:
”Työskentelyssä parasta on ollut nähdä konkreettisesti, miten tarjotulla tiedolla, tuella ja toiminnalla voidaan vaikuttaa myönteisesti ihmisten elämään. Osallistujien oivallukset ja toiminnasta saatu palaute sekä osoitettu tuloksellisuus tekevät työnteosta merkityksellistä. Työyhteisö on joustava, asiantuntijana kehittymistä tuetaan ja työntekijöiden erilaista osaamista arvostetaan.”

Työaika tehtävässä on 37,5 h / vko ja työsuhteessa sovelletaan Sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Palkka 2800 e / kk. Työsuhde on määräaikainen sijaisuus ajalla 1.3.-31.12.2024. Työntekijän toivotaan aloittavan tehtävässään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3. Työsopimus vahvistetaan aikaisintaan tammi-helmikuun vaihteessa, kun STM on vahvistanut STEA:n avustusehdotuksen.

Jos innostuit mahdollisuudesta työskennellä kanssamme, lähetä hakemus sekä CV 14.1.2024 mennessä heidi.krogell@suomenkipu.fi . Voit liittää hakemukseesi maksimissaan kahden minuutin videon, jossa vastaat joko kysymykseen 1) Miksi työ voi olla kipuoireiselle kuntouttavaa? TAI 2) Miten kiittäisit vapaaehtoisia? Hakemuksia käsittelevät vain rekrytointiin osallistuvat ja hakemukset poistetaan järjestelmistä vuoden 2024 lopussa.

Lisätietoja antaa ma 8.1. klo 12-13 ja ke 10.1. klo 8-9 vastaava asiantuntija Heidi Krogell 045 117 3131.

Haastattelut järjestetään etänä Microsoft Teams:n välityksellä ke 24.1.2024.

Suomen Kipu ry on valtakunnallinen järjestö, jonka tavoitteena on tarjota tietoa ja tukea kaikille, joita pitkittynyt kipu koskettaa. Tarjoamme pitkittynyttä kipua sairastaville ja heidän läheisilleen vertaistukea ja toimintaa, joka tähtää aktiiviseen sekä sosiaaliseen elämään. Teemme yhteistyötä ammattilaisten kanssa, jotta kipuoireisille pystyttäisiin tarjoamaan laadukasta hoitoa ja kuntoutusta. 

Tule kanssamme tekemään kipuoireisten työ- ja toimintakykyä edistävää työtä!