Maksutonta etäliikuntaa

  • 24.10.5.12.2023
  • Verkossa

Tervetuloa mukaan maksuttomille, kaikille avoimille etäliikuntakerroille!

Kivun vuoksi ei aina pysty harrastamaan liikuntaa kuten ennen ja tavallisille ryhmäliikuntatunneille menemisen kynnys saattaa olla korkea. Suomen Kivun etäliikuntatunnit ovat suunniteltu kipuoireisille ja liikkeitä voi hyvin tehdä omaan kiputilanteeseen sopien. Osallistuakseen ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen ja kokeilemaan voi tulla vaikka vain yhdelle kerralle.

Ilmoittaudu Niaan, jalkateräjumppaan ja päästä varpaisiin - koko kehon kuntojumppaan tällä lomakkeella

Nia tanssitunti

Ti 24.10. klo 11:15-12

Nia on kokonaisvaltainen, tanssillinen liikuntamuoto, jossa tärkeää on oman kehon kuuntelu. Jokainen tunti on kokonaisvaltainen kokemus, jonka aikana kehoa liikutetaan varpaista päälakeen ja sormenpäihin saakka. Niassa yhdistellään tanssia, kehonhuoltoa ja kamppailulajeja. Tunnilla tehdään lyhyitä liikesarjoja sekä liikutaan vapaasti. Kaikki liikkeet voi sovittaa itselleen sopiviksi. 

Ohjaaja on jalkaterapeutti ja Nia-ohjaaja Jennika Laari.

Jalkateräjumppa

Ti 31.10. klo 11:15-12 

Ti 5.12. klo 11:15-12 (Osallistumislinkki lähtetetään automaattisesti myös kaikille lokakuun jalkateräjumppaan ilmoittautuneille)

Jalkaterässämme on 26 luuta, 33 niveltä ja lihaksia monessa kerroksessa. Jalat ovat kehomme tukipilarit, jotka kantavat koko kehomme painoa päivittäin. Herättelemme erityisesti jalkaterän pieniä lihaksia, mutta huomioimme myös kehon koko liikeketjun jalkaterästä lantioon ja päälakeen saakka. Harjoittelu voi hoitaa alaraajojen erilaisia vaivoja ja kiputiloja, mutta toimia myös ennaltaehkäisynä. 

Ohjaaja on jalkaterapeutti ja paljasjalkaliikunnan ohjaaja Jennika Laari.

Osallistumaan pääset tästä linkistä ti 5.12. klo 11:10 alkaen.

Päästä varpaisiin - koko kehon kuntojumppa

Keskiviikkoisin 8.11., 15.11. ja 22.11. klo 15:00 - 15:45

Koko kehoa vahvistava lihaskuntojumppa, joka pitää sisällään myös viimeisimpiä kipukuntoutuksen menetelmiä sekä kehonhahmotusta parantavia harjoituksia. Jumppa sopii kaikentasoisille henkilöille, sillä voit tehdä liikkeet juuri itsellesi sopivimmalla tavalla. Harjoitteita tehdään joko seisten, istuen tai makuulla, joten mieti valmiiksi kotoa sopiva paikka näiden harjoitteiden toteutukseen.

Ohjaaja on kipukuntoutuksen parissa työskentelevä fysioterapeutti Eveliina Oijusluoma.