Kuinka puhua kivusta työpaikalla?

  • to 28.4.2022 klo 1819:30
  • Verkossa

Kun kipu ei aina näy ulospäin, siitä voi olla vaikeaa puhua. Kipua ei välttämättä halua näyttää muille tai kertoa siitä. Työkavereiden ja esimiehen voi kuitenkin olla vaikeaa ymmärtää ja tukea, jos he eivät tiedä.

Miten kivun ja sen tuomat rajoitteet voisi sopivasti ottaa puheeksi työpaikalla? Onko keinoja, joilla työkaverit voisi saada ymmärtämään aaltoilevaa työkykyä?

Näihin kysymyksiin haetaan vastausta tässä tapahtumassa! Ilta alkaa lyhyellä alustuksella aiheeseen, jonka jälkeen aihetta työstetään yhdessä keskustellen ja pohtien.

Tapahtumasta saat käytännön työkaluja, joiden avulla kivusta puhuminen työpaikalla helpottuu ja jotka auttavat kivun kanssa työssä jaksamista.

Kenelle

Mukaan ovat tervetulleita kaikki työikäiset, jotka haluavat löytää keinoja kipujen ja työelämän yhteensovittamiseen.

Aika

Torstaina 28.4.2022 klo 18-19:30

Paikka

Tapahtuma järjestetään etänä Microsoft Teamsin välityksellä. Tapahtuman keskustelevan luonteen vuoksi olisi mukavaa, jos voit pitää kameraa ja mikrofonia päällä. Illasta ei tehdä taltiointia.

Hinta

Maksuton

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä. Mukaan mahtuu 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Osallistumislinkki- ja ohjeet lähetetään tapahtumaviikolla.

Mies työhaalareissa näyttää peukkua