Olemme mukana SuomiAreenassa!

14.6.2022

Naisia kesämekoissa. Teksti: Olemme mukana SuomiAreena, Pori, 11.-15.7.2022, suomiareena.fi , MTV.

Kuinka puhumme kivusta työpaikalla? Tästä keskustellaan SuomiAreenassa!

Krooninen kipu ei aina näy ulospäin ja siitä voi olla vaikeaa puhua. Kipua ei välttämättä haluta näyttää muille tai kertoa siitä. Työkavereiden ja esihenkilön voi kuitenkin olla vaikeaa ymmärtää ja tukea, jos he eivät tiedä kivusta ja tuen tarpeesta.

Jotta nykyistä useampi voisi voida hyvin työssään myös kivun kanssa, tarvitaan avointa keskustelua ja ymmärryksen lisääntymistä. Ymmärryksen lisääntymiseen tarvitaan ihan meitä kaikkia! #KipuJaTyöKohtaavat.

Järjestämme keskustelutilaisuuden Porin SuomiAreenassa 14.7. klo 16-16:45. Keskustelua voi seurata paikan päällä Asiantuntijakeskus BEPOP:ssa (Isolinnankatu 21, 28100 Pori) sekä striiminä tai tallenteena MTV Katsomossa.

Puhujina keskustelussa ovat mukana Tiia Raitmaa (kipua sairastava, geriatrian erikoislääkäri, @akuuttigeriatri) ja Johanna Santala (kipua sairastava, lähihoitaja/palveluneuvoja) sekä etukäteen kerättyjä kommentteja esiin nostamassa Jenni Tarhanen (hankeasiantuntija / Suomen Kipu ry). Keskustelua juontaa Suomen Kipu ry:n hankepäällikkö Heidi Krogell.