Oppaiden tilauslomake

Suomen Kipu ry:n julkaisuista on tällä hetkellä tilattavissa painettuna versiona

Oppaiden verkkoversiot ovat luettavissa ilmaiseksi sivuiltamme, mutta voit tilata niitä halutessasi myös paperisina esimerkiksi jaettavaksi asiakkaille. Jäseneksi liittymisen yhteydessä saat itsellesi painetun version Kroonisen kivun ensitieto-oppaasta sekä Menetelmiä lääkkeettömään kivunhoitoon -oppaasta (yksi kappale kumpaakin tulee tervetuloa jäseneksi -postin mukana).

Oppaiden arvioitu toimitusaika on kaksi viikkoa. Jos tarvitset oppaita kiireellisesti, ilmoita siitä tilauslomakkeen lähettämisen lisäksi Suomen Kivun toimistoon joko puhelimitse tai sähköpostilla (p. 045 129 0707 / toimisto@suomenkipu.fi), jolloin pystymme huomioimaan toimituksen kiireellisyyden.

Materiaaleja voi tilata posti- ja käsittelykulujen hinnalla, jolloin esim. s-paketin kokoinen lähetys maksaa noin 10€.

Tilauslomake

Tilauslomakkeen lähettämisen myötä sitoudut maksamaan sähköpostitse tai verkkolaskuna toimitetun laskun postituskuluista. Lähetämme tilauksen toimitusosoitetta lähimpään postin toimipisteeseen.

Täytä tilausriville kappalemäärä tilaamistanne materiaaleista.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Pidämme hyvää huolta lomakkeella antamistasi tiedoista! Niitä käytetään tilauksen käsittelyyn ja toimittamiseen, ja ne poistetaan vuosittain.