Oppaiden tilauslomake

Suomen Kipu ry:n julkaisuista on tilattavissa

Oppaiden verkkoversiot ovat luettavissa ilmaiseksi sivuiltamme, mutta voit tilata niitä halutessasi myös paperisina esimerkiksi jaettavaksi asiakkaille. Jäseneksi liittymisen yhteydessä saat itsellesi painetun version Kroonisen kivun ensitieto-oppaasta sekä Menetelmiä lääkkeettömään kivunhoitoon -oppaasta (yksi kpl kumpaakin opasta kuuluu jäsenmaksuun ja tulee tervetuloa jäseneksi -postin mukana).

Oppaiden arvioitu toimitusaika on kaksi viikkoa. Jos tarvitset oppaita kiireellisesti, ilmoita siitä tilauslomakkeen lähettämisen lisäksi Suomen Kivun toimistoon joko puhelimitse tai sähköpostilla (p. 045 129 0707 / toimisto@suomenkipu.fi), jolloin pystymme huomioimaan toimituksen kiireellisyyden.

Kroonisen kivun ensitieto-oppaita, Menetelmiä lääkkeettömään kivunhoitoon-oppaita sekä esitteitä voi tilata posti- ja käsittelykulujen hinnalla, jolloin esim. 60 kpl (laatikollinen ensitieto-oppaita) maksaa n. 14 €. Kipupuomin edellisen vuoden vuosikerran voit tilata hintaan 10€ sisältäen postituskulut.

Opastilaus 

Tilauslomakkeen lähettämisen myötä sitoudut maksamaan sähköpostitse tai verkkolaskuna toimitetun laskun postituskuluista. Lähetämme tilauksen toimitusosoitetta lähimpään postin toimipisteeseen.

Täytä tilausriville kappalemäärä tilaamistanne materiaaleista.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Pidämme hyvää huolta lomakkeella antamistasi tiedoista! Niitä käytetään tilauksen käsittelyyn ja toimittamiseen, ja ne poistetaan vuosittain.