Suomen Kipu ry etsii toiminnanjohtajaa

7.12.2022

Suomen Kipu ry on valtakunnallinen, vuodesta 1992 toiminut voittoa tavoittelematon kipupotilaiden, heidän läheistensä, hoitohenkilökunnan sekä kipuasioista kiinnostuneiden etu- ja yhteistyöjärjestö. Tarjoamme tietoa ja tukea kaikille, joita kipu koskettaa.

Etsimme nyt toiminnanjohtajaa luotsaamaan kasvavan yhdistyksen toimintaa ja neljän asiantuntijan työyhteisöä. Työ sisältää monipuolisesti taloushallinnon tehtäviä, esihenkilötyötä, verkosto- ja vaikuttamistyötä, luottamushenkilöiden ja vapaaehtoisten kanssa toimimista sekä yhdistyksen toiminnan kehittämistä ja juurruttamista. Yhdistyksen päärahoittaja on Stea, rahoitus sisältää ak:n sekä kaksi hanketta.

Viihdyt meillä, jos pidät toiminnan kehittämisestä, uuden oppimisesta sekä itsenäisestä työskentelystä. Pääset kokeilemaan ja kehittämään uusia toimintamuotoja sekä vakiinnuttamaan hyviä käytänteitä. Yhdistys on viime vuosina kasvanut voimakkaasti, ja näemme paljon jatkopotentiaalia ja mahdollisuuksia. Meillä teet töitä yhdessä työkavereiden ja vapaaehtoisten kanssa.


Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu muun muassa:

  • Yhdistyksen toiminnan toteuttaminen strategian mukaisesti yhteistyössä hallituksen kanssa
  • Sidosryhmien kanssa toimiminen, edunvalvonta- ja vaikuttamistyö
  • Taloushallinto sisältäen rahoitushaut sekä rahoituspohjan laajentamisen
  • Esihenkilönä toimiminen
  • Tiivis yhteistyö hallituksen kanssa ja kokouspäätösten toimeenpano

Toivomme hakijalta:

  • Kokemusta esihenkilötyöstä, taloushallinnosta sekä rahoitushauista
  • Ymmärrystä potilaiden ja heidän läheistensä kohtaamisesta ja vuorovaikutustilanteista
  • Hyviä tiedonhakutaitoja, tiedon arviointikykyä ja kykyä tuottaa tekstiä
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja
  • Ymmärrystä pitkäaikaissairauksista ja niiden aiheuttamista haasteista

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen potilasjärjestötyön kehittämisestä, vertaistuesta ja vapaaehtoistoiminnasta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävän ja näköalapaikan kasvavaan järjestöön, kannustavan ja innostavan työyhteisön sekä joustavat työajat. Työskentelemme sujuvasti etänä, mutta varauduthan tarvittaessa saapumaan myös toimistolle. Työ sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputöitä sekä jonkin verran matkustelua.

Työaika 37,5 h/vko. Työsuhteessa sovelletaan Sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Työtehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 6. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.


Lähetä hakemus palkkatoiveineen sekä cv 4.1.2023 klo 15 mennessä sähköpostitse ritva.kotisaari@suomenkipu.fi. Voit liittää hakemukseesi maksimissaan kahden minuutin videon, jossa vastaat joko kysymykseen 1)”Millaisena näet järjestöjen tulevaisuuden Suomessa” TAI 2) ”Minkä näet tärkeimpänä asiana esihenkilön työssä”

Lisätietoja antaa

16.12. ja 21.12 klo 12-14 toiminnanjohtaja Kaisa Hirn p 045 355 2825

2.1. klo 18-19 puheenjohtaja Ritva Kotisaari p. 040 866 8698


Haastattelut järjestetään Teamsissa 11.1.2023

Käsiä tuomassa palapelinpaloja yhteen