Kipu ja työ kohtaavat -kurssi

  • 21.9.7.12.2021

Mietityttävätkö kivut ja työelämä tai kaipaisitko tukea niiden yhdistämiseen? Haluaisitko oppia uusia kivunhallintakeinoja tai jakaa omia kokemuksia muiden, samankaltaisessa tilanteessa olevien kanssa? Hae mukaan Kipu ja työ -kurssille!

Kahdentoista kerran kurssilla käymme läpi esimerkiksi kivunhallintaa, tietoa kivusta ja sen liitännäisistä sekä mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työhön. Kurssin sisältöä on suunniteltu yhdessä kipua sairastavien kanssa, ja se sisältää tieto-osuuksia, yhteistä keskustelua ja pohdintaa sekä erilaisia harjoituksia. Yhdessä kurssiryhmän kanssa kokoonnutaan kymmenen kertaa ja sen lisäksi kurssi sisältää kaksi webinaaria. Kurssia ohjaavat Suomen Kivun työntekijät Heidi Krogell ja Jenni Tarhanen.


Kenelle?

Kurssi on tarkoitettu kipua sairastaville, jotka haluaisivat pysyä työelämässä tai siirtyä sinne esimerkiksi sairasloman tai opintojen jälkeen. Kurssille osallistuaksesi et tarvitse lähetettä, tiettyä diagnoosia tai Suomen Kivun jäsenyyttä.


Missä?

Verkossa Microsoft Teams -alustalla. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on mahdollisuus käyttää mikrofonia ja kameraa.


Milloin?

Kursseja järjestetään kaksi, kerro hakulomakkeella kumpi vaihtoehdoista sopii sinulle paremmin:

Ryhmä 1: tiistaisin alkaen 21.9.- 7.12. klo 18-19:30 (huom. viikoilla 42 ja 46 koontumiset ovat poikkeuksellisesti keskiviikkoina 20.10 ja 16.11.)

Ryhmä 2: keskiviikkoisin alkaen 22.9.- 8.12. klo 18-19:30


Hinta?

Kurssi on osallistujille maksuton.


Miksi kurssille on haku?

Jotta kurssista saisi itselleen mahdollisimman paljon hyötyä, se vaatii sitoutumista, eikä sen vuoksi sovi esimerkiksi kovin akuuttiin kiputilanteeseen. Tämän vuoksi hakiessa kannattaa miettiä hetki, onko oma tämänhetkinen elämäntilanne sellainen, että se mahdollistaa viikoittaiset tapaamiset ja uuden oppimisen.

Kumpaankin kurssiryhmään mahtuu noin 10 henkilöä, joten on mahdollista, ettei kaikkia ilmoittautuneita pystytä tällä kertaa ottamaan kurssille. Samansisältöisiä kursseja tullaan kuitenkin järjestämään uudelleen, seuraavan kerran alkuvuodesta 2022.

Kipuun ja työhön liittyen on tulossa myös muita tapahtumia (esim. webinaareja ja työpajoja), jotka eivät vaadi pidempää osallistumista ja esimerkiksi webinaareihin mahtuvat kaikki halukkaat!


Hakulomake?

Hakulomakkeen pääset täyttämään klikkaamalla tästä. Täytä lomake huolellisesti niin osaamme parhaiten arvioida kurssin sopimista tilanteeseesi!

Haku päättyy 7.9. ja ilmoitamme osallistujille kurssille pääsystä viimeistään 8.9. Aiemmin tulleita hakemuksia saatamme käydä läpi jo elokuun loppupuolella.


Mikäli sinulla on kysyttävää ryhmistä tai niihin ilmoittautumisesta, voit olla yhteydessä jenni.tarhanen@suomenkipu.fi tai puhelimitse 050 3033221.

Mies istuu kannettava tietokone sylissään ja miehen käsi on noussut tervehdykseen.
Vasemmalla puolella kuvaa teksti Kurssi, Kipu ja työ kohtaavat sekä Suomen Kipu ry:n logo.