Teemailta: Muistisairaan kipu

  • 10.17.12.2020

Kipu voi koskettaa myös silloin, kun keinoja siitä kertomiseen on vähän. Miten kipu voi näkyä muistisairautta sairastavassa? Miten muistisairasta voisi tukea kertomaan omasta kivustaan tai millaisin keinoin kipua voisi havainnoida?

Näitä aiheita pohditaan to 10.12. ja 17.12. klo 18-19:30 Zoom-etäyhteydellä järjestettävissä teemailloissa.  Iltojen sisällöt ovat samanlaiset, joten ilmoittauduthan vain toiseen, kiitos! Teemaillat koostuvat alustusosiosta sekä yhteisestä keskustelusta, joissa käydään läpi muun muassa muistisairaan kivun havaitsemista sekä keinoja tukea sairastunutta kipujen kanssa. Osallistua voi mikrofonia ja kameraa käyttäen tai kirjoittamalla chatissa. Teemailtaa ohjaa Suomen kipu ry:n Jenni, joka on koulutukseltaan toimintaterapeutti.

Iltaan ovat tervetulleita kaikki, joita aihe koskettaa. Osallistua voit myös yhdessä läheisesi kanssa!

Tällä hetkellä tilaa on vain 17.12. järjestettävässä teemaillassa, johon pääset ilmoittautumaan tästä linkistä:  https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=jigGMn9oEUGd_ck6Lvl6iw1kfUhTLLZJjp13x9AikSNUMjNJN1BSUFpSNTlUVFRPODVLT0lDNUtITC4u

Ilmoitathan, jos et pääsekään paikalle!

Jos sinulla on kysyttävää iltaan liittyen, voit olla yhteydessä sähköpostilla jenni.tarhanen@suomenkipu.fi