Teemailta: Muistisairaan kipu

  • to 10.12.2020 klo 1819:30

Kipu voi koskettaa myös silloin, kun keinoja siitä kertomiseen on vähän. Miten kipu voi näkyä muistisairautta sairastavassa? Miten muistisairasta voisi tukea kertomaan omasta kivustaan tai millaisin keinoin kipua voisi havainnoida?

Näitä aiheita pohditaan to 10.12. klo 18-19:30 Zoom-etäyhteydellä järjestettävässä teemaillassa. Teemailta koostuu alustusosiosta sekä yhteisestä keskustelusta, joissa käydään läpi muun muassa muistisairaan kivun havaitsemista sekä keinoja tukea sairastunutta kipujen kanssa. Osallistua voi mikrofonia ja kameraa käyttäen tai kirjoittamalla chatissa. Teemailtaa ohjaa Suomen kipu ry:n Jenni, joka on koulutukseltaan toimintaterapeutti.

Iltaan ovat tervetulleita kaikki, joita aihe koskettaa. Osallistua voit myös yhdessä läheisesi kanssa!

Teemailtaan otetaan 15 ilmoittautumista, joten jos et ilmoittautumisesta huolimatta pääsekään paikalle, ilmoitathan siitä hyvissä ajoin!

Ilmoittautuneet saavat ennen tapahtuman alkua sähköpostiinsa linkin, josta pääsee liittymään teemailtaan. Ilmoittaudu tästä: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=jigGMn9oEUGd_ck6Lvl6iw1kfUhTLLZJjp13x9AikSNUOTMxTFNSRTBENVAwRkNTNUlOTjU5NVNYTy4u

Jos sinulla on kysyttävää iltaan liittyen, voit olla yhteydessä sähköpostilla jenni.tarhanen@suomenkipu.fi