Webinaari: Kipu osana elämää

  • ke 2.12.2020 klo 1819

Miten hyväksyä kivut? Kipu saattaa muuttaa montaa asiaa niin sairastuneen kuin hänen läheisensä elämässä. Arki voi muuttua täysin toisenlaiseksi kuin se oli ennen kipuja.  Miten jatkaa elämää muuttuneessa tilanteessa, johon kipu vaikuttaa?

Näistä teemoista webinaariin tulee puhumaan toimintaterapeutti Jasu Forss. Illan päätteeksi on aikaa myös keskustelulle ja osallistujien kysymyksille.

Ilta järjestetään Microsoft Teamsissa videoyhteyden kautta. Ilmoittautuneet saavat ennen webinaarin alkua sähköpostiinsa linkin, josta voi liittyä mukaan. Osallistua voi mikrofonia ja kameraa käyttäen, kirjoittamalla chatissa tai pelkästään kuunnellen.

Webinaarin luento-osuus tullaan taltioimaan ja jakamaan esim. Suomen Kipu ry:n YouTube-kanavalla. Keskustelua ja kysymyksiä tai osallistujia ei tallenneta.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki, joita kipu koskettaa. Iltaan ovat erityisen tervetulleita kipua sairastavat ja läheiset yhdessä!

Ilmoittautuminen tästä linkistä 2.12. klo 12 mennessä: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=jigGMn9oEUGd_ck6Lvl6iw1kfUhTLLZJjp13x9AikSNUOFFHTUZFT05KR0ZXSkRZNUxWTlA4NFlNQS4u