Webinaari: Läheiset osana kivunhoitoa

  • ke 19.5.2021 klo 1011
  • verkossa

Läheisten rooli kroonista kipua sairastavien tukijoina on merkittävä, mutta aina läheisillä ei ole taitoja ja voimavaroja tässä roolissa toimimiseen. Tämä voi lisätä sekä sairastavan että läheisen itsensä oireilua.

Haluammekin tarjota sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille tietoa perhekeskeisen kivunhoidon mahdollisuuksista edistääksemme kipua sairastavien ja läheisten laadukasta hoitoa.

Järjestimme viime syksynä kaksi Läheiset osana kivunhoitoa -webinaaria, joita on toivottu järjestettävän uudelleen. Kuuntelemme mielellämme toiveitanne ja nyt webinaari järjestetäänkin vielä kerran! 

Kenelle?

Kaikille sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita hoitamaan kipua kokonaisvaltaisesti – myös läheiset huomioiden.

Webinaari sopii myös alan opiskelijoille, jotka haluavat oppia perhekeskeisestä kivunhoidosta.

Miksi osallistua webinaariin?

Saat tutkimuksiin perustuvaa tietoa siitä, miksi läheiset tulisi huomioida osana kivunhoitoa ja millainen vaikutus sillä on sekä kroonista kipua sairastaviin että heidän läheisiinsä.

Kuulet millaisia kokemuksia ja tietoa yhdistyksessämme on kertynyt perheiden tarpeista ja heidän toiveistaan ammattilaisia kohtaan.

Aika:

Ke 19.5.2021 klo 10-11

Paikka ja toteutus:

Webinaari Microsoft Teamsin välityksellä. Osallistua voi etänä joko tietokoneen tai mobiililaitteen kautta.

Hinta:

Maksuton

Asiantuntija:

Suomen Kipu ry:n järjestökoordinaattori, toimintaterapeutti Heidi Krogell

Ilmoittautuminen:

16.5. mennessä tästä linkistä.

Tiedustelut:

heidi.krogell@suomenkipu.fiTervetuloa mukaan!

Kaksi naista nojaa laiturilla toisiinsa. Teksti: Webinaari ammattilaisille, Läheiset osana kivunhoitoa, ke 19.5. klo 10-11.