Haku Kipu ja työ kohtaavat -kesäkurssille

  • 10.23.5.2022
  • Verkossa

Mietityttävätkö kivut ja työelämä tai kaipaisitko tukea niiden yhdistämiseen? Haluaisitko oppia uusia kivunhallintakeinoja tai jakaa omia kokemuksia muiden, samankaltaisessa tilanteessa olevien kanssa?

Hae mukaan Kipu ja työ kohtaavat -kesäkurssille!

Kymmenen kerran kurssilla käymme läpi esimerkiksi kivunhallintaa, tietoa kivusta ja sen liitännäisistä sekä mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työhön. Kurssin sisältöä on suunniteltu yhdessä kipuoireisten kanssa, ja se sisältää tieto-osuuksia, yhteistä keskustelua ja pohdintaa sekä erilaisia harjoituksia. Kurssia ohjaa Suomen Kivun työntekijä Heidi Krogell.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Kenelle kurssi on suunnattu?

Kurssi on tarkoitettu kaikille kipuoireisille, jotka haluaisivat pysyä työelämässä tai siirtyä sinne esimerkiksi sairasloman tai opintojen jälkeen. Voit hakea mukaan, olivatpa kipuoireesi sitten uusia tai kulkeneet mukana jo vuosia. Kurssi sopii sinulle, jos elämäntilanteesi mahdollistaa uuteen toimintaan sitoutumisen ja toivot löytäväsi keinoja kivun ja työn yhdistämiseen.

Kurssille osallistuaksesi et tarvitse lähetettä, diagnoosia tai Suomen Kivun jäsenyyttä.

Missä?

Verkossa Microsoft Teams -alustalla. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on mahdollisuus käyttää mikrofonia ja kameraa.

Mitä ja milloin?

Kesäkurssi on viiden viikon mittainen ja tapaamiset ovat joka viikko tiistaisin ja torstaisin klo 10:30-12.

ti 7.6. Aloitustapaaminen
to 9.6. Kipu
ti 14.6. Arvot
to 16.6. Muisti
ti 21.6. Vahvuudet
to 23.6. Aktiivisuuden ja levon tasapaino
ti 28.6. Työ kipujen kanssa
to 30.6. Miten puhua kivusta?
ti 5.7. Uni
to 7.7. Päätöstapaaminen

Hinta?

Kurssi on osallistujille maksuton.

Miksi kurssille on haku?

Kurssien osallistujamäärää on rajattu, jotta kaikilla on mahdollisuus halutessaan osallistua keskusteluun ja päästä jakamaan omia kokemuksiaan. Jotta kurssista saisi itselleen mahdollisimman paljon hyötyä, se vaatii sitoutumista, eikä sen vuoksi sovi esimerkiksi kovin akuuttiin elämäntilanteeseen. Tämän vuoksi hakiessa kannattaa miettiä hetki, onko oma tämänhetkinen elämäntilanne sellainen, että se mahdollistaa viikoittaiset tapaamiset ja uuden oppimisen. Voit tutustua tarkempiin valintaperusteisiin ennen hakulomakkeen täyttämistä.

Kipuun ja työhön liittyen järjestetään myös muita tapahtumia (esim. webinaareja ja työpajoja), jotka eivät vaadi pidempää osallistumista ja esimerkiksi webinaareihin mahtuvat kaikki halukkaat! Tulossa olevat tapahtumat löydät Tapahtumat -välilehdeltä.

Hakulomake:

Hae mukaan kurssille täyttämällä hakulomake huolellisesti. (Hakulomakkeella on ollut tekninen häiriö 10.5, jonka vuoksi lomakkeelle ei ole päässyt. Nyt lomake toimii taas.)

Haku kursseille  päättyy 23.5.2022 klo 10. Olemme yhteydessä kaikkiin hakulomakkeen täyttäneisiin viimeistään 30.5.

Lisätietoja:

Lisätietoja kurssiin ja hakuun liittyen voit kysyä hankepäällikkö Heidi Krogellilta heidi.krogell@suomenkipu.fi

Nainen iloisen yllättyneenä kannettavan tietokoneen ääressä. Teksti: kesäkurssi, Kipu ja työ kohtaavat