Sometyöpaja

  • ma 7.12.2020 klo 1718:30

Ma 7.12. klo 17-18:30 järjestetään etäyhteydellä sometyöpaja, jossa tehdään porukalla sisältöä Suomen Kipu ry:n sosiaalisen median tileille.

Nyt on hyvä mahdollisuus päästä kokeilemaan vapaaehtoistyötä yhdistyksessä ihan muutaman tunnin panoksella ja samalla tutustua muihin ympäri Suomen asuviin vertaisiin.

Työpajassa jatketaan somepostausten tekemistä porukalla marraskuun sometyöpajan ideoiden pohjalta. Voit hyvin osallistua työpajaan, vaikka et olisikaan ollut marraskuun työpajassa mukana!

Työpajaan haetaan mukaan osallistujia, joilla on kullakin hieman erilaista osaamista tai kiinnostuneisuutta. Kootaan osaamisemme yhteen ja luodaan porukalla sisältöä! Työpajaan osallistuminen ei siis vaadi mitään ennakko-osaamista, vaan tarkoituksena on oppia ja saada aikaan yhdessä tehden ja vahvuuksiamme käyttäen.

Voit olla pitkään kipua sairastanut, vasta hetken kivun kanssa elänyt, pitkään toiminnassamme mukana ollut, vasta hetki sitten yhdistyksemme löytänyt, kipua sairastavan läheinen tai esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan opiskelija.

Sometyöpaja toteutetaan etäyhteyksin, joten osallistua voi ihan mistä päin Suomea tahansa. Työpajaa ohjaa Suomen Kipu ry:n työntekijä Heidi.

Ilmoittaudu mukaan!