Teemailta: Muistisairaan kipu

  • ke 27.1.2021 klo 1819:30

TEEMAILTA ON SISÄLLÖLTÄÄN SAMA KUIN KAKSI JOULUKUUSSA 2020 JÄRJESTETTYÄ ILTAA! 

Kipu voi koskettaa myös silloin, kun keinoja siitä kertomiseen on vähän. Miten kipu voi näkyä muistisairautta sairastavassa? Miten muistisairasta voisi tukea kertomaan omasta kivustaan tai millaisin keinoin kipua voisi havainnoida? 

Näitä aiheita pohditaan ke 27.1. klo 18-19:30 Microsoft Teams-etäyhteydellä järjestettävässä teemaillassa. Teemailta koostuu alustusosiosta sekä yhteisestä keskustelusta, joissa käydään läpi muun muassa muistisairaan kivun havaitsemista sekä keinoja tukea sairastunutta kipujen kanssa. Osallistua voi mikrofonia ja kameraa käyttäen tai kirjoittamalla chatissa. Teemailtaa ohjaa Suomen kipu ry:n Jenni, joka on koulutukseltaan toimintaterapeutti. 

Iltaan ovat tervetulleita kaikki, joita aihe koskettaa. Osallistua voit myös yhdessä läheisesi kanssa! 

Ilmoittautuneet saavat ennen tapahtuman alkua sähköpostiinsa linkin, josta pääsee liittymään teemailtaan. Tervetuloa mukaan! 

Jos sinulla on kysyttävää iltaan liittyen, voit olla yhteydessä sähköpostilla jenni.tarhanen@suomenkipu.fi 

(Lomakkeelle tallennettuja sähköpostiosoitteita ja tietoja käytetään illan suunnitteluun ja kehittämiseen, ilmoittautumislinkin ja palautelomakkeen lähettämiseen sekä illasta tiedottamiseen. Kaikki sähköpostiosoitteet poistetaan viimeistään vuoden loppuun mennessä.)

Kaksi henkilöä istuu vierekkäin, näkyvissä vain kädet, jotka ovat polvien päällä. Käsi laskettu toisen, ryppyisemmän, käden päälle. Mustavalkokuva. Oikealla puolella kuvaa sininen ympyrä, jonka sisällä Suomen kipu ry:n logo sekä teksti: Teemailta, Muistisairaan kipu.