Tule vapaaehtoiseksi!

Suomen Kivun vapaaehtoisena pääset mukaan tukemaan kipua sairastavia omien mielenkiinnon kohteidesi ja taitojesi mukaan. Mukaan voit lähteä itsellesi sopivaksi ajaksi: voit sitoutua vapaaehtoistyöhön vaikka useammaksi vuodeksi tai olla mukana hetken esimerkiksi yksittäisen tapahtuman ajan.

Suomen Kivussa on monenlaisia vapaaehtoistehtäviä, ja otamme mielellämme vastaan ideoita ja tekijöitä myös uudenlaisista vapaaehtoistyön muodoista.  Vapaaehtoiset ovat mukana niin paikallisessa toiminnassa kuin verkossakin.

Vapaaehtoiset toimivat meillä mm:

  • vertaistukiryhmien ohjaajina
  • toiminnallisten ryhmien ohjaajina
  • jäsenlehti Kipupuomin parissa
  • tukipuhelimen päivystäjinä
  • tuottamassa materiaaleja
  • erilaisissa tapahtumissa


Vapaaehtoistoiminnan peruskoulutus

Haluaisitko Suomen Kivun vapaaehtoiseksi? Tule mukaan vapaaehtoistoiminnan peruskoulutukseen! Koulutuksessa tutustut vapaaehtoistoiminnan periaatteisiin, Suomen Kivun toimintaan sekä yhdistyksen erilaisiin vapaaehtoistyön mahdollisuuksiin. Kuulet Suomen Kivun vapaaehtoisilleen tarjoamasta tuesta ja koulutuksesta ja pääset pohtimaan sitä, millainen vapaaehtoistyö sinulle sopisi. Koulutukseen osallistuminen antaa eväät Suomen Kivun vapaaehtoisena toimimiseen, mutta se ei velvoita mihinkään. Koulutus on maksuton, ja se järjestetään kokonaan verkossa. Lähetämme ilmoittautumislinkin koulutukseen ilmoittautuneille muutamaa päivää aikaisemmin.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!


Tiedot ja sijainti

Aika

ti 21.9. klo 16.00-19.00

Paikka

Verkossa

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen koulutukseen

Ilmoittautuminen päättyy

pe 17.9. klo 16

Lisätietoja

järjestökoordinaattori Katja Pääkkönen

p. 045 129 0707 / katja.paakkonen@suomenkipu.fiVapaaehtoisten kahvit

Vapaaehtoisten kahvit on vapaaehtoisten oma, etänä Microsoft Teams -alustalla järjestettävä viikoittainen tapaaminen, jossa jutellaan ja vaihdetaan tietoa vapaaehtoisuuteen liittyvistä asioista. Tapaamisessa on mukana Suomen Kivun työntekijä, joka alustaa tapaamisen aihetta ja ohjaa keskustelua. 

Vapaaehtoisten kahvit järjestetään keskiviikkoisin klo 14-15 Microsoft Teamsissa. Osallistua voit silloin kun itselle sopii, eikä joka viikko tarvitse olla paikalla. Tapaamiseen ei myöskään tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Mukaan ovat tervetulleita kaikki Suomen Kivun vapaaehtoiset, niin vasta aloittaneet kuin jo pidempään mukana olleet vapaaehtoistehtävästä riippumatta.

Kutsulinkki on lähetetty vapaaehtoisille sähköpostitse kesäkuun lopussa. Jos linkki on mennyt hukkaan tai tarvitset teknistä tukea tapaamisiin osallistuaksesi, voit olla yhteydessä järjestökoordinaattoriin.

Kuva kahvikupista ja alla teksti "Vapaaehtoisten kahvit Teamsissa keskiviikkoisin klo 14-15"