Minustako Suomen Kivun hallituksen jäsen? -tutustumisilta

  • ma 26.2.2024 klo 1819

Onko yhdistystoiminta sydäntäsi lähellä? Haluaisitko olla mukana Suomen Kipu ry:n päätöksenteossa ja kehittämisessä? Tule tutustumisiltaan kuulemaan, mitä hallitustyöskentely Suomen Kipu ry:ssä käytännössä tarkoittaa!

Tilaisuuden aikana kuulet, millaisia tehtäviä ja vastuuta Suomen Kipu ry:n hallituksella on ja millaiselta hallitustyöskentely on vaikuttanut uuden hallituksen jäsenen näkökulmasta. Hallitustyöskentelystä on mahdollista esittää myös kysymyksiä.

Osallistuminen ei sido mihinkään, vaan hallituksen jäsenet valitaan äänestyksellä ehdolle asettuneista vuosikokouksessa lauantaina 23.3.2024. Tule siis mukaan pohtimaan, haluaisitko sinä asettua ehdolle Suomen Kivun hallitukseen!

Kenelle?

Kaikille Suomen Kipu ry:n hallitustyöskentelystä kiinnostuneille - niin kipuoireisille, heidän läheisilleen kuin sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.

Aika

Maanantaina 26.2.2024 klo 18-19

Alustaja

Suomen Kipu ry:n hallituksen puheenjohtaja Ritva Kotisaari, hallitukseen viime vuosikokouksessa valittu Sari Latva ja toiminnanjohtaja Jenni Tarhanen.

Paikka

Tutustumisilta Microsoft Teamsin välityksellä. Osallistua voi etänä joko tietokoneen tai mobiililaitteen kautta.

Hinta

Maksuton

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 25.2. mennessä tällä lomakkeella. Jos haluat ilmoittautua mukaan vielä maanantaina ennen kuin tapahtuma alkaa, laita sähköpostia Jennille (jenni.tarhanen@suomenkipu.fi)

Lisätietoja:

jenni.tarhanen@suomenkipu.fi

Ihmisiä ja yksi kissa etätapaamisessa. Alapuolella teksti Minustako Suomen Kivun hallituksen jäsen? -tutustumisilta ja Suomen Kivun logo.