Chattien ohjaaminen

Suomen Kipu ry:n ryhmächateissa Tukinet-palvelussa voit jutella anonyymisti ja luottamuksellisesti kipuun ja hyvinvointiin liittyvistä teemoista. Chatteja ohjaavat Suomen Kipu ry:n työntekijät ja koulutetut vapaaehtoiset.

Ryhmächatteissa on aina jokin teema, josta keskustellaan. Chat on tarkoitettu kipua sairastaville ja heidän läheisilleen. Sinulla tai läheiselläsi voi olla reuma, fibromyalgia, migreeni, selkäkipu tai jokin muu kipu. Täällä ei diagnoosilla ole väliä, vaan kaikki ovat tervetulleita!


Vapaaehtoiseksi?

Haluaisitko tehdä merkityksellistä vapaaehtoistyötä kotoa käsin? Ilmaisetko itseäsi hyvin kirjallisesti? 

Tule mukaan ohjaamaan chatteja kipuoireisille! Chatteja ohjataan Tukinet-palvelussa, ja saat tehtävääsi kunnon perehdytyksen ennen chattien itsenäisen ohjaamisen aloittamista. Tukea ohjaamiseen on tarjolla myös jatkuvasti. Tehtävään ei tarvitse sitoutua kuin vain niin pitkäksi, mitä itsellesi sopii. 

Et tarvitse etukäteistaitoja tehtävään liittyen, vaan saat tarvitsemasi taidot perehdytyksessä. Jonkinlaiset tietotekniset taidot ovat kuitenkin eduksi tehtävässä suoriutumiseen. 

Nykyiset chat-ohjaajamme ovat kertoneet, että chattien ohjaamisesta saa itselleenkin hyvän mielen ja varmuuden siitä, että voi itse edes hieman auttaa! 

Jos tämä kuulostaa sellaiselta tehtävältä, jota haluaisit koittaa, laita viestiä eeva.kopperi@suomenkipu.fi,