Moderointikoulutus

Onko sinulla hyvät vuorovaikutustaidot, ilmaisetko itseäsi hyvin kirjallisesti ja kaipaisitko jotain merkityksellistä tekemistä? Voisiko Suomen Kivun verkkotoiminnassa moderointi olla sinulla uusi mielekäs harrastus?

Millaiseen vapaaehtoistehtävään koulutus antaa välineet?

Koulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet toimia moderoijan roolissa Facebook-ryhmissä tai webinaareissa. Koulutuksessa opitaan moderoinnin periaatteet ja käytännöt, sekä perustiedot yhdistyksen toiminnasta.

Kenelle?

Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet toimimaan vapaaehtoistehtävässä joko pop-up-tyyppisesti webinaareissa, tai pidempiaikaisesti sitoutuen Facebook-ryhmien moderointiin. Voit olla itse kipuoireinen, kipuoireisen läheinen, sote-alan ammattilainen tai opiskelija, tai muuten vaan kipuasioista kiinnostunut!

Osaamistavoitteet

Koulutuksen jälkeen osallistuja

  • Tuntee Suomen Kivun verkkotoimintaa
  • Tietää, miten Facebook-ryhmiä moderoidaan
  • Osaa moderoida webinaareja

Aikataulu ja koulutuksen sisältö

Koulutuksista tiedotetaan www.suomenkipu.fi/tapahtumat

Paikka

Koulutus järjestetään verkossa Microsoft Teamsin välityksellä. Koulutustapaamisissa työskennellään paljon yhdessä keskustellen, joten osallistuminen edellyttää mikrofonin ja kameran käyttämistä.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Yhdessä etänäkin -hankkeen hankekoordinaattori Eeva Kopperi.

Hinta

Koulutus on maksuton eikä edellytä Suomen Kipu ry:n jäsenyyttä.

Hakeminen koulutukseen

Koulutukseen haetaan täyttämällä hakulomake. Tiedon hakuajan alkamisesta voit tilata jättämällä yhteystietosi verkkolomakkeelle.

Koulutukseen osallistuminen vaatii sitoutumista, eikä sen vuoksi sovi esimerkiksi kovin akuuttiin elämäntilanteeseen. Hakiessa kannattaa miettiä, onko oma elämäntilanne tällä hetkellä sellainen, että se mahdollistaa osallistumisen koulutukseen. Painotamme haussa seuraavia valintaperusteita:

  • mahdollisuus sitoutua toimintaan (lyhyemmäksi ajaksi webinaarien kohdalla, pidemmäksi ajaksi ryhmien moderoinnissa)
  • valmius ja motivaatio toimia moderaattorina
  • verkkotoiminnan perusteiden osaaminen tai hyvät valmiudet opetteluun (esimerkiksi Teamsin käyttöä opetellaan kurssilla)