Toivo-vertaistukisovellus

Suomen Kipu on nyt mukana Toivossa! Toivo on vertaistukisovellus, joka tarjoaa vertaistukea ja tietoa sairastuneille, vammautuneille ja heidän läheisilleen. Sovellusta voi käyttää puhelimella tai tietokoneella. Se on ladattavissa sovelluskaupoista tai sitä voi käyttää selaimella osoitteessa https://app.mesensei.com/guest/start. Kirjoita hakukenttään Suomen Kipu, niin löydät sekä yhdistyksemme että vertaistukijamme! Voit hakea vertaistukea myös sinulle sopivilla asiasanoilla.

Toivo-sovellus on maksuton ja sitä voi käyttää anonyymisti. Sovelluksen vertaistuki ei liity yksittäiseen sairauteen tai vammaan, vaan tukea voi hakea erilaisilla taustoilla. Toivo-sovelluksen vertaistukijat ovat luotettavia, koulutettuja ja sitoutuneita vaitioloon myös sen jälkeen, kun lopettavat vertaistukijoina. Palvelu perustuu kahdenkeskiseen vertaistukeen.

Sovelluksessa on tietoa vertaistukea tarjoavista järjestöistä ja niiden tapahtumista, joten sovelluksen käyttäjän ei etukäteen tarvitse tietää, mistä järjestöstä vertaistukea voisi saada. Toivo-sovellus tarjoaa järjestöille uudenlaisen toimintaympäristön. Tarkoitus ei kuitenkaan ole korvata kasvokkain tapahtuvaa toimintaa, vaan sovellus täydentää olemassa olevia vertaistuen muotoja.

Lue lisää toivosta OLKA-toiminnan verkkosivuilta.

Puhelimen ruutu, jossa näkyy Toivo-sovellus. Taustalla Suomen Kivun logo.